ABC News - , Albanie - Regardez en ligne

Pas de critiques encore. Soyez le premier à en faire une!
Invité
Blerim Bela

Blerim Bela

LATAJ dorezoje nenshtetsine edhe nderoje emrin dhe mer ate Serbe se njerez sikur ti nuk na nevojiten.

mai 26, 2015, 10:43 matin GMT

lataj.lataj

Invité

abc njuz un qe po ju shkruj jam i gatshim familjarisht qe ta derzoj shtetsin shqiptate se pse ai shtet me dyteroj ta marr at vendim familjar se ai shtet per 50 vjet me rradh me ka diskrminue ne tegjitha ante familjes time duke me marr pronen duke kercenue per vrasje fizikisht duke me lan pa pun dh Glenmore e stre kjo esht nje skelje flagranc te drejtat e njeriut ne gjenev dhe ne bashkim eurropjan prendaj ju skeni as nje te dejt qe tju kuntervini refugjatve kur skthehem ne shqiperi

mai 8, 2015, 7:29 après-midi GMT

lataj.lataj

Invité

ministrja e integrimit rreni ne pupllik se shqiperia hyn ne europ sikur turqia sesht 35 vjet kondidate ne pe sa per refugatet nuk varen nga ministeri jashtem gjerman apo te noj vendi tjeter po nga gjeneva ne zvicer se keta shtete po ihan eurot e refugjatve prenaj ministrja e integrinit nuk din nga Glenmore lidhet gomari ok

mai 8, 2015, 6:38 après-midi GMT

Invité

Invité

Njerezit qe kane bere deme ketij populli nuk kane per te kerkuar ndjese, po nuk u denuan!!!!!!!!!!!!Fajtoret e gjendjes se keqe ne Shqiperi sot bejne opozite dhe kane nderin te flasin dhe te bejne akoma si duan.. Te denohen!!!!

mai 13, 2014, 4:55 après-midi GMT