Vizion Plus TV - Tirana, Albania - Regardez en ligne

Lajmi i minutes se fundit, argetim

En chargeant Vizion Plus TV... Attendez, s'il vous plaît

Visitez le site de la station de télévision

+355 4 240 4268

Rr. "Don Bosco", Nr. 5, Tirana, Albania

Pas de critiques encore. Soyez le premier à en faire une!
Invité
Invité

Invité

мультивиза в швейцарию документы

mars 21, 2017, 9:26 après-midi GMT

cndomodjo

Charfadine Ndomodjo

Je vraiment tres content d'entrer en contact avec le monde entier en une seconde, vraiment très très content

avr. 5, 2016, 10:12 matin GMT

bonaventura

bonaventura

po na bat me dhimje koke re budallenj

mars 22, 2016, 8:37 après-midi GMT

bonaventura

bonaventura

spo shofim dot

mars 22, 2016, 8:35 après-midi GMT

bonaventura

bonaventura

na cmendet fare vetem ngec

mars 22, 2016, 8:35 après-midi GMT

gerifetollari

Gerifetollari@live.com Geri1990

o qelbesira qe ne hengrt me kto valt qe nuk shigojm dot njer nje gje live qelbesira na bet me dhimbje koke

fév. 3, 2016, 8:46 après-midi GMT

kleantsakai

Klean Tsakai

mirembremsa

déc. 4, 2015, 10:30 après-midi GMT

TvLive

TvLive

http://www.shijoje.info <--- Shiko Tv Shqiptare Live Dhe Sport Live

fév. 9, 2015, 12:34 après-midi GMT

EraldShehaj.44

Erald Shehaj

Kush osht tu e pa SCANADL ?

fév. 4, 2015, 8:01 après-midi GMT

fabiana886

fabiana886

ose munt te na pergjigjeni kur trasmetoni turgunin live ne stacionin tuaj qe te lidhemi dhe ta shikojme ju bejme komplimente qe keni krijuar stacinin tuaj live ne streaming qe ne te huajt te lidhemi

nov. 30, 2014, 1:47 après-midi GMT