News 24 - Tirana, Albania - Regardez en ligne

Pas de critiques encore. Soyez le premier à en faire une!
Invité
Invité

Invité

Mrmb do doja te kisha nje numer watsoup .te ketij tv.flm per mirkuptimin .jam nje djal qe jam arratisur ne shtetin fqinje ne date 1 janar 2019 .

juil. 29, 2019, 8:15 après-midi GMT

PaqsorFrashri

Paqsor Frashri

Ku i merni keto lajme ju genjeshtar te news 24 ne jetojme ne New York dhe nuk shofim ndonje stuhi si e shikoni ju nje shtet DROGAXINJESH

mars 9, 2018, 10:49 après-midi GMT

BashkTV

Bashk TV

Watch live at www.Bashk.tv

sep. 2, 2017, 4:28 après-midi GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/ http://tv-shqip-hd.at.ua/

avr. 30, 2017, 8:32 après-midi GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

shurdhasarah@yahoo.com

fév. 9, 2017, 2:50 après-midi GMT

Sarah Shurdha

Sarah Shurdha

sarahshurdha

août 21, 2016, 11:21 matin GMT

llomi0000

Nehat Imer

http://sport-live-hd.do.am/

déc. 28, 2015, 6 après-midi GMT

Peter Haerens

Peter Haerens

Félicitations aux Stars Albaniain et Belges de Nonaj Balkan de la part de votre collegue Peter Haerens

sep. 18, 2015, 8:44 après-midi GMT

TvLive

TvLive

http://www.shijoje.info <--- Shiko Tv Shqiptare Live Dhe Sport Live

fév. 9, 2015, 12:36 après-midi GMT

Invité

Invité

bkt si nje shtet gjoja europian dhe me fitim perqindje tre here me teper se sa vendet e tjera eu ? eshte pak e dyshimte nje gje e tille s'ka kontroll shteteror?.

juil. 14, 2014, 5:31 après-midi GMT